Actueel

Interview ex-cliënte Katja Nootenboom

Stichting Vrienden van de Vruchtenburg is in contact gekomen met een ex-cliënte van de Vruchtenburg, Katja Nootenboom. Een prachtige, energieke vrouw die momenteel bezig is met het schrijven van haar boek ‘Kanker, de afterparty’. Het boek zoomt in op de latere gevolgen na kanker, waarin met name wordt ingegaan op de ervaringen van Katja. Zij beschrijft o.a. in haar boek de wijze waarop haar omgeving en de maatschappij omgaat met iemand die kanker heeft (gehad). Lees verder »

13-11-2018

De Vruchtenburg wil E-health opstarten voor de clienten van de Vruchtenburg

Het uitbreiden van het zorgaanbod met e-health pogramma's is zeer waardevol voor onze doelgroep. Een voordeel van e-health is onder andere dat cliënten onafhankelijk van tijd en plaats aan hun proces kunnen werken. Dit flexibele karakter van e-health sluit goed aan op de mogelijkheden en beperkingen van mensen die midden in een medisch traject zitten.

01-06-2018Lees verder »  

Particuliere gift voor Stichting de Vruchtenburg

Eind juni kwam, van een zeer betrokken persoon bij Stichting de Vruchtenburg, de geste om voor zijn 50e verjaardagsfeest als kadosuggestie aan zijn gasten ‘een gift’ voor Stichting de Vruchtenburg te vragen. Een enorm hartverwarmend gebaar waarbij de persoon in kwestie anoniem wilt blijven.

30-08-2016Lees verder »  

Heerlijk een dagje uit met Stichting VaarKracht!

Stichting VaarKracht organiseert kosteloos vaartochten. Stichting VaarKracht is een prachtig initiatief waarbij mensen zich belangeloos inzetten voor mensen met kanker en hun naasten. Een geweldige organisatie, die wij graag bij u onder de aandacht brengen!

29-06-2016Lees verder »  

Bijeenkomst Borstkanker én Kinderen

De Borstkanker kliniek van het EMC organiseert op de Vruchtenburg, locatie Straatweg, op zondag 26 juni 2016 een dag voor ouders en kinderen die te maken hebben met borstkanker.

Lees meer in bijgevoegd programma.

Programma Borstkanker én kinderen 26 juni 2016

22-06-2016

Petitie aangeboden ‘Minder kopzorgen bij kanker’

Gisteren is de petitie ‘ Minder kopzorgen bij kanker’ aangeboden aan voorzitter van de Vaste Commissie voor VWS. Meer dan 16.000 mensen hebben de petitie getekend. Onderstaand persbericht is vanuit de Patiëntenkoepelorganisatie ‘ Leven met kanker’  uitgebracht.

08-06-2016Lees verder »  

Opbrengst zomerfeest €16.000,- voor Stichting de Vruchtenburg!

Enorm trots kunnen wij terugkijken op een fantastische feestavond afgelopen vrijdag. De totale opbrengst voor Stichting de Vruchtenburg is €16.000,-! Het zomerfeest was een groot succes met meer dan 375 bezoekers. Ger Vos, de enige echte societyzanger van Nederland, heeft een spetterend optreden gegeven aan het begin van de avond.

06-06-2016Lees verder »  


« vorige pagina
Top